KVALITETSKONTROLL

KVALITETSFILOSOFI

Niebuhr Gears A/S fortsätter att fokusera på att leverera en produkt som motsvarar kundens önskemål och behov. Nöjda kunder är det bästa måttet på produktkvalitet. Därför är vi stolta över att delta i en dialog med dig som kund. Tillsammans kan vi klargöra dina behov och därmed säkerställa rätt kvalitet till bästa möjliga pris.

Niebuhr Gears A/S är naturligtvis ISO 9001 certifierat. Vi har en välfungerande, modern maskinpark. Detta gäller även våra mätverktyg som används vid både processkontroll och slutbesiktning. Vi kan anpassa dokumentationen av varje produkt så att den följer dina specifika krav.

Hos Niebuhr Gears A/S håller vi oss uppdaterade så att vi löpande kan implementera det kvalitetstänkande och de mätmetoder som skapar störst värde för våra kunder och för oss. Vi arbetar utifrån Six Sigma-metoderna så att vi har kontroll över vår kapacitet i de enskilda processerna. Vi kan dokumentera vår kvalitet på flera olika nivåer, från en enkel mätningsrapport till stora APQP-projekt.

Vi tror att det bästa sättet att säkerställa kvalitet, pris och tillgänglighet är genom en genomarbetad kvalitetsstruktur, processtyrning, kontinuerlig utbildning av medarbetare och optimering av både produktion och testutrustning.

Kapacitetsdiagram

Få en översikt över vår kapacitet nedan eller ladda ned det fullständiga diagrammet för att se vår totala kapacitet.

Bearbetningsmatris Bearbetningsprocesser Bearbetningsdimensioner Maskinpark
Modul Kuggskärnings-bredd (mm) Diameter
(mm)
Längd  
(mm)
Maskiner
(antal)
Varumärken
Från Till Från Till Från Till Från Till CNC Konv.
Mätteknik Kugghjulsmätning 0,5 40     10 5.000 1 600 4   Gleason, Zeiss, Acura/Gaugemax, Römer
3D-mätning         10 5.000 1 1.000 3   Zeiss, Römer, Etalon
2D-mätning     0 1.250     1 3.000 1   Trimos

Hämta diagram Se alla nedladdningar

keyboard_arrow_up