EN ATTRAKTIV KARRIÄR

KÄNN DIG VÄLKOMMEN HOS NIEBUHR GEARS

VÅRA MEDARBETARE SKA KÄNNA SIG UPPSKATTADE


Vi vill skapa en spännande, utmanande och säker arbetsplats. Vi arbetar ständigt med att göra våra arbetsrutiner mer professionella och är samtidigt medvetna om att alla tycker om att vara anställda på Niebuhr Gears.

Våra medarbetare är mycket kompetenta. Som företag värdesätter vi deras specialkunskaper och uppskattar de medarbetare som bidrar positivt och samtidigt vill stanna kvar hos oss i många år. Niebuhr Gears ska på alla punkter vara en attraktiv arbetsplats, därför erbjuder vi medarbetarna en rad förmåner:

PERSONALMATSAL

Njut av vår välförsedda matsal med god mat vid alla tidpunkter – mot ett mindre belopp per vecka.

PERSONALKLUBB

Delta i vår aktiva personalklubb som året runt arrangerar många spännande aktiviteter.

ARBETSKLÄDER

Som medarbetare i Niebuhr Gears har du alltid tre uppsättningar arbetskläder till ditt förfogande. Vi ser också att de tvättas.

SJUKFÖRSÄKRING

Mot ett mindre belopp skrivs du automatiskt in i vår sjukförsäkring – våra medarbetare använder den ofta för små och stora problem.

MASSAGE

Vi har överenskommelser med stadens skickliga massörer som du kan gå till mot en mindre avgift.

DIFFERENTIERAD LÖN

Vi tillhandahåller differentierad lön i förhållande till individuella kvalifikationer. Vi värderar därför professionalism, flexibilitet, effektivitet, kvalitetskänsla och attityd till arbetet i lönesättningen.

UTBILDNING

Vi har grundat Niebuhr Academy för att samla de många resurser vi använder för att utbilda våra medarbetare. Vi anser att utbildning och en hög kompetensnivå är en av nycklarna till ett konkurrenskraftigt företag. Vi säkerställer en spännande och grundlig utbildning av våra många lärlingar och erbjuder kontinuerligt intern och extern utbildning för alla medarbetare.

SE LEDIGA JOBB
(ENDAST PÅ DANSKA)

STARTA DIN KARRIÄR
HOS NIEBUHR GEARS

SE VILKA KARRIÄRMÖJLIGHETER VI KAN ERBJUDA DIG

Det är oerhört komplicerat att tillverka kugghjul, och som kugghjulstillverkare blir man aldrig helt färdig med att utveckla sig. Det säger sig självt att vi är ledande specialister på marknaden, vilket kräver att vi ständigt förbättras. Därför arbetar vi konstant med att utveckla kunskaper, kompetenser och färdigheter.

 

SE LEDIGA JOBB
(ENDAST PÅ DANSKA)

HAR DU FRÅGOR OM EN KARRIÄR HOS NIEBUHR?

Ställ gärna frågor till Lasse

Lasse Juul Jespersen
COO

Mobil: +45 2923 1220
E-post: ljj@niebuhr.dk

Kontakta Lasse

keyboard_arrow_up