Niebuhr Academy

ALLA VÅRA MEDARBETARE BLIR BARA BÄTTRE

VÅR AKADEMI RUSTAR MEDARBETARNA TILL TÄNDERNA


Det är oerhört komplicerat att tillverka kugghjul, och som kugghjulstillverkare blir man aldrig helt färdig med att utveckla sig. Det säger sig självt att vi är ledande specialister på marknaden, vilket kräver att vi ständigt förbättras. Därför arbetar vi konstant med att utveckla kunskaper, kompetenser och färdigheter. Av samma skäl har vi etablerat Niebuhr Academy där vi erbjuder ett brett utbud av studier till våra lärlingar, industritekniker och utlandsanställda.


LÄRLINGSPROGRAM

För Niebuhr är det viktigt att utbilda lärlingar och därmed bidra till industrin. Därför har vi många lärlingar som alla är högt prioriterade. Hos oss kan du vare en ung lärling, vuxenlärling eller lärling genom en okvalificerade anställning. Du får en bred utbildning som industriteknike, som ger stor flexibilitet i framtiden.

Vi har främst lärlingar inom industriteknik och lärlingsperioden som industritekniker tar dig igenom alla avdelningar, nämligen underhåll, kvalitet, svarvning, fräsning, kuggskärning, slipning och leverans. Detta ger dig en spännande, varierad och nyttig utbildning i de många aspekterna av industriell teknik. Som ett extra plus har du möjlighet till en 5-veckors vistelse på vår kinesiska fabrik om praktikperioden har gått tillfredsställande.

Förutom industritekniker är vi också godkända för att utbilda automationstekniker. Eftersom robotar är en viktig del av vår produktion, kommer du som lärling för automatiseringstekniker att få från oss en bred och mångsidig utbildning i underhåll och reparation av vår produktionsutrustning, liksom du kommer att vara en del av processen för nyutveckling av robotanläggningar för produktionsmaskinerna.

Niebuhr Gears är representerat i utbildningskommittén för Smed- och Industriteknik på Herningsholm Erhvervsskole och arbetar därmed med att utveckla skolans erbjudanden.


INTERN UTBILDNING

Hos Niebuhr arbetar vi med ett internt utbildningsprogram som omfattar kugghjulsteori, kvalitetsförståelse, mätteknik och mätverktyg. Lärarna är Niebuhr Gears egna experter inom varje område. Även arbetsplatsutbildning har hög prioritet som en del av vårt kompetensutvecklingsprogram.


EXTERN UTBILDNING

Niebuhr Gears erbjuder sina medarbetare olika externa kurser. Vi har sammanställt en kurskatalog där medarbetarna efter överenskommelse med ledningen kan välja vilka kurser som är relevanta för den enskilde. Tanken är att vi bara genom utbildning av den enskilde kan bli mer och mer professionella i vårt sätt att arbeta. Det finns möjlighet för både professionella kurser och de mjukare kurserna om samarbete och ledarskap.

Niebuhr Gears är också aktiva i UddannelsesNetværket där Danmarks ledande metallföretag gått samman för att ta fram och genomföra relevanta kurser.

HAR DU FRÅGOR OM VÅR UTBILDNINGSPROGRAM?

Ställ gärna frågor till Lasse

Lasse Juul Jespersen
COO

Mobil: +45 2923 1220
E-post: ljj@niebuhr.dk

Kontakta Lasse

keyboard_arrow_up